L'AMB impulsa el programa Compartim un Futur
L'AMB impulsa el programa Compartim un Futur

El programa Compartim un Futur de l’AMB ha obert una nova convocatòria per promoure projectes de servei comunitari o aprenentatge servei (ApS) en l’àmbit de l’educació ambiental. Concretament de 5 propostes d’Aprenentatge Servei –Servei Comunitari Ambiental per realitzar durant el curs 2020 –2021

La convocatòria està oberta als centres educatius públics dels municipis metropolitans de 3er i 4rt ESO, FP (CFGM, CFGS), PFI i de Formació per a persones adultes. Aquesta convocatòria s’adreça tant a centres que tinguin els projectes total o parcialment definits com a centres amb projectes nous sense experiència prèvia en ApS – SC Ambiental.

Els centres tenen de termini per presentar els projectes fins el 10 de juny i la comunicació del resultat de la convocatòria es realitzarà durant la setmana del 22 de juny.

L’ApS és una proposta educativa en la qual els participants es formen treballant en les necessitats reals del seu entorn amb l’objectiu de contribuir a satisfer-les. Els alumnes, alhora que ofereixen un servei comunitari, exerceixen de ciutadans i desenvolupen un compromís cívic.

L’AMB ofereix recursos com ara formació presencial sobre la metodologia d’aprenentatge servei, la gestió de projectes i medi ambient en l’entorn metropolità; acompanyament i assessorament; organització d’una trobada entre els centres participants; activitats i recursos educatius del Compartim un Futur, i la coordinació i avaluació amb un informe global dels centres participants.

Per a més informació cal posar-se en contacte amb el Servei d’Assessorament del Compartim un Futur a través de la següent adreça de correu electrònic: assessoria.compartim@amb.cat.