paraules en escena

Ja està en marxa una nova edició del curs d’escriptura dramàtica Paraules en Escena, un programa que és el preludi del concurs que duu el mateix nom. L’objectiu és fomentar l’escriptura de peces teatrals de petit format entre el públic jove i adult. El curs és dirigit per Ricard Gázquez, doctorat en Arts Escèniques, director de l’Aula de Teatre de la UAB i professor a l’Institut del Teatre. En ell es facilitaran pautes concretes sobre escriptura teatral, tractament dels personatges, acció, veu i sentit teatral, entre d’altres.

Les classes del curs Paraules en Escena es duran a terme tots els dimarts del mes de març, de 18 a 20 hores. Seran quatre sessions als següents espais:

Sala d’actes de la Biblioteca Josep Soler i Vidal:

·         Dimarts, 5 de març

·         Dimarts, 19 de marc

·         Dimarts, 26 de març

Escenari de l’Espai Maragall:

·         Dimarts, 12 de març

Les persones interessades a aprendre a escriure teatre i preparar-se pel concurs Paraules en Escena, poden formalitzar ja les inscripcions posant-se en contacte amb la biblioteca Josep Soler Vidal, a través del correu electrònic b.gava.jsv@diba.cat o, preferentment, trucant al telèfon 93 263 92 30. Les places per aquest curs són limitades.