Obertes les inscripcions del programa Punts G
Obertes les inscripcions del programa Punts G

Arrenca el 2023 i l’Ajuntament de Gavà, a través del SIAD, oferta una nova tongada d’activitats dins el programa Punts G. Les inscripcions per prendre part en aquestes activitats, que són totes gratuïtes i s’allargaran fins el mes de març, s’obren aquest dimecres, 18 de gener, fins que s’omplin les places. Per participar-hi cal trucar al telèfon 93 263 92 22, escriure un correu electrònic a rgarcia@gava.cat o fer-ho saber de manera presencial al SIAD, situat al carrer de la Generalitat de Catalunya, 7.

El programa

  • Taller d’autoestima, vincle i comprensió del trauma. L’activitat es farà en dues sessions, els dies 23 i 30 de gener de 10 a12 hores al SIAD, i en ella s’explicarà la importància d’establir un vincle amb un mateix i reforçar l’autoestima i es coneixerà com funciona el trauma emocional i els impactes a curt i llarg termini.
  • Taller de risoteràpia. Les sessions tindran lloc al SIAD, els dies 1, 8, 15 i 22 de febrer de 10.30 a 12 hores. Es tracta d’un taller pràctic i vivencial per ajudar a eliminar bloquejos mentals i emocionals, alliberar tensions, disminuir l’estrès i connectar amb l’alegria interior i el benestar.
  • Taller creatiu de moviment i expressió lliure. L’activitat tindrà lloc els dies 6,13,20 i 27 de febrer, de 10.30 a 12 hores al SIAD, i pretén promoure l’expressió gestual, la veu i la creativitat.
  • Taller d’informàtica. Les classes es faran el dies 7,14,21 i 28 de març d’11 a 13 hores al SIAD i pretén reduir la bretxa digital i, a la vegada, facilitaran a les dones l’ús de la tecnologia tenint en compte les particularitats de cada alumna en el seu dia a dia.
  • Passi del documental Woman el dia 2 de març, a les 17.30 hores, a la biblioteca Josep Soler Vidal. Aquesta cinta permetrà a les assistents reconèixer el retrat íntim de milers de dones amb diferents camins de vida modelats per la seva cultura, fe o història familiar.
  • Tallers sobres dones i sexualitats. En aquest cas les sessions estam programades per als dies 6,13, 20 i 27 de març, de 16.30 a 18.30 hores, al SIAD i en elles es farà una reflexió sobre la sexualitat femenina com a dimensió humana i es treballarà en l’autoconeixement establint complicitats.
  • Taller de flamencoteràpia. L’activitat es farà els dies 3,10,17 i 24 de març, de 10.30 a 12 hores al SIAD, i es basa en un treball psicocorporal en què el flamenc esdevé una eina d’empoderament per a dones.
  • Club de lectura feminista programat per al 30 de gener, de 17 a 18.30 hores al SIAD, un espai concebut per a la reflexió, l’intercanvi d’idees i opinions obert a la ciutadania que vol consolidar-se com a grup de trobada al municipi. En aquesta ocasió es llegirà “La ridícula idea de no voler a verte”, de Rosa Montero.