Albert Massana, portaveu del Grup Municipal d'ERC
Albert Massana, portaveu del Grup Municipal d'ERC

El 26 de maig vam sortir a guanyar vots i regidors. Ho hem aconseguit i ho seguirem fent. Creixerem fins assolir l’objectiu de construir majories democràtiques, progressistes i republicanes als ajuntaments, com a pas indispensable en el projecte de construcció del nou país i ciutat que volem. Anem amb pas ferm i segur.

Nosaltres, només tenim la democràcia per derrotar la repressió de l’estat i ho estem fent cada cop que anem a les urnes, des d’on seguirem avançant inexorablement cap a la llibertat.

Agraïm als 3.608 gavanencs i gavanenques que ens han donat el seu suport i que no decepcionarem en les nostres accions.

També m’agradaria fer esment als votants demòcrates, sobiranistes i republicans d’esquerres de Gavà que no han tingut representació en el Ple: que comptin amb nosaltres per transmetre i canalitzar les seves propostes durant tot el mandat, de la mateixa manera que ho hem fet fins ara.

Tenim un model de ciutat i intentarem aplicar-lo.

Tenim un nou model d’Ajuntament, una altra manera de fer les coses, i lluitarem per aconseguir-ho.

La política està per assumir responsabilitats i nosaltres hi som per això i molt més. El nostre programa és, per a nosaltres, fonamental, i serà el que intentarem, com sigui, desenvolupar al llarg del mandat en la mesura de la força de què disposem.

Sempre hem volgut canviar Gavà, un nou Gavà i el nostre projecte de ciutat va més enllà d’un simple eslògan. Volem assolir-lo amb el màxim consens de totes les parts implicades, des del govern fins a l’entitat més petita, des d’empresaris a sindicats, des dels clubs a les entitats veïnals.

I acabo desitjant una bona i joiosa Festa Major a tothom. Gaudiu de les revetlles