obres
gemma Badia, inspeccionant els planols de l'actuació al carrer Palafrugell

Gemma Badia, alcaldessa de Gavà, ha visitat aquest matí dues obres que s’estan duent aquests dies a la via pública dels carrers del barri de Gavà Mar. D’una banda, al carrer Palafrugell s’està renovant tot l’asfalt destinat al trànsit rodat així com també les voreres, tot molt malmès per les arrels dels pins. I de l’altra banda, al pont que passa per sobra de la C-31, ubicat entre els carrers de Pals i de l’Escala, s’estan instal·lant fanals per poder il·luminar-lo correctament quan es fa fosc.

obres
Les obres al carrer Palafrugell, aquest matí

Respecte a l’actuació al carrer Palafrugell, Badia ha recordat que “hauria d’haver estat asfaltat fa un temps, però per raons tècniques no es va poder fer abans”. L’alcaldessa també ha destacat que aquesta via és molt important al barri ja que “no només és un accés a la platja, sinó que és també accés a l’escola i per tant és molt transitat”.

En aquest sentit, l’alcaldessa ha demanat “una mica de paciència a pares i professors, que són els que tindran un accés diari tant al matí com al migdia, i que hauran d’agafar una ruta alternativa mentre el carrer Palafrugell estigui tallat. Això vol dir que la desviació prioritària serà pel carrer d’Amposta o bé arribar pel carrer de Calafell, i això durarà uns quatre mesos, és a dir ben bé fins el Nadal”.

Badia ha posat de manifest que “es tracta d’una obra complexa on s’ampliaran les voreres, s’ha volgut respectar al màxim els pins. Per temes d’accessibilitat era molt necessària i, de fet, per temes d’arrels era molt evident la seva necessitat”.

obres
El pont davant de l’antic Silvi’s, preparat per posar els fanals

Pel que fa a l’actuació al pont davant de l’antic Silvi’s, Badia ha destacat que “aquest pont es fa servir molt perquè és un accés a la platja, i és un pont que mai havia estat il·luminat”. L’actuació comportarà que s’instal·lin “14 fanals amb llums LED que ens ajudaran a fer-lo molt més segur, creiem que és un trànsit on s’ha de garantir el pas, i d’aquesta manera crec que solucionem un punt negre en quant a l’accés a les platges i a la ciutat de Gavà”.