L’Ajuntament de Gavà, en col·laboració amb entitats de lleure, clubs esportius i escoles d’art, ha preparat, un any més, una oferta diversa i repartida pel territori de casals, colònies, campaments i activitats artístiques.

Entitats de lleure com l’Esplai el Mamut i l’Esplai Amistat han preparat casals d’estiu que es faran a l’escola Jacme March i Marcel·lí Moragas. Altres estan organitzats per les AMPA de les escoles Marcel·lí Moragas, Salvador Lluch i l’Institut Escola Gavà Mar en els respectius centres educatius.

Com l’any passat, ACCeDE Gavà i Adisga, amb el suport de l’Ajuntament i de la Diputació de Barcelona, tornen a oferir el Casal d’estiu “EL+DIVER’S”, un espai esportiu de lleure inclusiu que es farà a l’Institut El Calamot.

D’altra banda, el pavelló Jacme March, la Nova Piscina i l’Estadi la Bòbila tornaran a acollir les activitats del Casal Esportiu Municipal adreçat a nens i nenes que hagin cursat de P4 a 6è. L’oferta de casals es completa amb les propostes de diversos esports que ofereixen els diferents clubs de la ciutat.

L’Esplai El Mamut ha organitzat del 20 al 28 de juliol colònies a Montesquiu, Girona, i l’Agrupament Escola a Ósca del 30 de juliol al 6 d’agost , mentre que la Unió Muntanyenca Eramprunyà campaments a Sant Quirze de Besora del 30 de juliol al 6 d’agost.

La companyia teatral La Roda Produccions oferirà dues propostes de lleure: el Casal Artístic a l’Espai Maragall, i Colònies Artístiques a Cal Mata, Saifores. Les escoles de música, de pintura i tecnològiques completen l’oferta d’activitats infantils i juvenils amb un seguit d’activitats especialitzades en la temàtica.

L’Ajuntament de Gavà ofereix a les famílies beques per finançar les activitats d’estiu a les quals es poden acollir els infants empadronats a Gavà que tinguin entre 3 i 16 anys i que estiguin cursant de P3 a 4t d’ESO. També hi ha una línia de subvencions de suport a la inclusió per a infants i joves entre 3 i 18 anys. Les sol·licituds es poden presentar abans del 31 de maig, preferentment de forma telemàtica, o amb cita prèvia a l’Ajuntament.