ofrena-diada-erc-100916

ofrena-diada-erc-100916ERC fent l’ofrena de la Diada a Gavà

Acte d’ERC Gavà per commemorar la Diada

La diputada del partit a Madrid, Ester Capella, va participar d’aquest acte celebrat anit, en el qual, i per primera vegada, també s’hi sumà la JERC

Un any més, i ja en fan 24, segons assegurava la regidora de la formació a Gavà, Marta Jiménez, la secció local d’ERC es desmarca de l’acte institucional de l’Onze de Setembre i commemora la Diada per separat, amb parlaments i una ofrena floral la nit del 10 de setembre a la plaça de Josep Tarradellas. En aquesta ocasió, a més dels integrants de la formació al municipi, hi participà la diputada republicana al Congrés dels Diputats, Ester Capella, qui ha insistit en la importància de “fer pinya i participar massivament en la manifestació a favor del dret a esdevenir una república catalana aquest dia 11. Creiem que cal un futur estat català que doni resposta a les necessitats de la ciutadania perquè plegats gaudim d’una vida digna”. Capella ha criticat l’estat espanyol que “ens impedeix decidir lliurament el nostre futur” i afegeix que “malgrat tot, no ens podran aturar perquè els catalans i les catalanes ja hem decidit que volem ser un estat lliure”.

 

El portaveu d’ERC a Gavà, Albert Massana, també ha fet crida a la participació en les mobilitzacions d’avui assegurant que “nosaltres serem al costat de la gent defensant el nostre objectiu, que és la independència i que crec que assolirem”. Massana també ha fet balanç del treball fet pel seu grup municipal a l’Ajuntament en el que portem de mandat assegurant que, “tot i no ser govern, hem fet una oposició responsable i constructiva presentant més de 70 propostes per millorar la ciutat, de les quals, algunes han prosperat”. Albert Massana ha posat com a exemple “les accions fetes al Parlament per aconseguir millores en l’educació pública amb la licitació de l’institut escola de Gavà Mar o la pressió perquè es mantinguin totes les línies de P3 a les nostres escoles. En sanitat, i gràcies a les trobades amb el conseller de salut Antoni Comín, s’ha aconseguit que es facin realitat les tan reivindicades millores”.

 

Àlex Aguado, en representació de la JERC que enguany s’han sumat a l’ofrena, ha llegit un manifestassegurant que “la independència dibuixa un futur engrescador i més digne pels joves, amb millors serveis públics i un estat del benestar equiparable al de Suècia o Dinamarca”.

 

Després dels parlaments es va fer l’ofrena floral als peus del monument i es va entonar el Cant dels Segadors.