Óscar Manresa publica Mi Boquería

El xef gavavenc, Óscar Manresa ha publicat Mi Boquería, un llibre on explica des de dins, i amb les paraules d’un cuiner que ha passat mitja vida allà, com és el dia a dia del mercat més immortal de Barcelona i un dels més coneguts del món.

Manresa compta amb un estil molt personal la història íntima de les parades més conegudes d’un lloc que està clavat en l’inconscient col·lectiu de la gastronomia mundial.

Segons l’autor, que justament té un establiment al propi mercat , El Altar, amb una sola taula per atendre a un total de 15 comensals, assegura que “aquest no és un llibre de cuina ni un llibre de receptes, però podria ser ambdues coses”.

Óscar Manresa és propietari del grup Food & Music, amb el qual reprodueix les seves dues principals aficions: el menjar i la música. El gavanenc que fa vuit anys va obrir el Kauai, ultima els preparatius d’una fundació que portarà el seu propi nom i en la qual canalitzarà tota l’activitat altruista que desenvolupa, però ara d’acord amb els serveis socials dels ajuntaments de la comarca.

Després de quedar-se amb l’emblemàtic Casa Leopoldo al costat de Romain Fornell, Oscar Manresa prepara l’obertura del seu desè restaurant, dedicat a la cuina oriental.