Pablo Casado guanya les primàries del PP a Gavà

Pablo Casado, ha resultat el candidat guanyador de les Primàries del PP a Gavà, un procés per triar nou president després de la dimissió de Mariano Rajoy i que, després d’aquesta primera volta, on tots els inscrits han pogut votar n’han sortit triats 2 candidats per ser escollits al Congrés que els populars celebraran a Madrid els dies 20 i 21 de juliol.

En aquesta primera volta, Pablo Casado ha estat l’opció escollida entre els afiliats de Gavà aconseguint el 80% del total de vots emesos.

La Presidenta del PP de Gavà, Mónica Parés, ha agraït a tots els participants la seva “implicació en el procés d’elecció del nou president”. A més, ha remarcat que a “tota Catalunya ha guanyat Pablo Casado i això ha estat una crida valenta a la renovació, a la recuperació dels valors que van fer gran el nostre Partit des de la unitat i la il·lusió del candidat, com ell mateix es defineix, el candidat de les bases”.

Parés manifesta que “seguint el compromís obtingut dels populars de Gavà, i també per coherència amb el seu posicionament públic, mantindrà el seu vot a Casado com a compromissària a Madrid”.