Parés demana el vot per a Casado
Mónica Parés

La portaveu del PP a Gavà, Mónica Parés, ha defensat amb fermesa el projecte liderat per Pablo Casado a Espanya assegurant que “és el veritable valor segur”. Per a Parés, “el PP és l’únic partit que pot garantir l’estabilitat econòmica, especialment en un futur incert en què Europa adverteix de l’arribada d’una nova recessió”. Parés recorda que “en totes les crisis patides el PP ha estat l’única força que ha estat capaç de tirar endavant el país. Primer amb José María Aznar, després amb Rajoy i ara també ho farà Pablo Casado com a president”.

La líder local dels populars assenyala, a més, que “som l’únic valor segur per fer front el desafiament separatista, perquè ja ho hem fet en altres ocasions, quan Aznar va aturar el Pla Ibarretxe i Rajoy neutralitzant les declaracions d’independència de Catalunya i l’1 d’Octubre i aconseguint que els qui s’han saltat la llei estiguin ara essent jutjats pels delictes comesos”.

Per a Mónica Parés, la resta de candidatures no són fiables i s’ha referit al debat d’aquest dimecres a TV3 precisant que “el discurs de Rufián no s’entén, perquè participen en les eleccions d’un país que volen trencar i no resulta creïble tampoc el populisme d’Asens que va estar fora de lloc”. També ha criticat Meritxell Batet perquè “no va ser capaç de dir que no indultaran el presos” i a Inés Arrimadas que “només parla d’aliances amb el PP perquè saben que no poden guanyar”. Parés també ha acusat de “racista i xenòfoba” Laura Borràs per “criticar la nostra candidata dient que és argentina, quan és canària i espanyola”.