La portaveu del grup municipal del PP, Mónica Parés, a la zona marítima
La portaveu del grup municipal del PP, Mónica Parés, a la zona marítima

La regidora del grup municipal de PP a l’Ajuntament de Gavà, Mónica Parés, davant l’obertura al lleure de la platja ha manifestat que “caldrà estar amatent a totes les recomanacions que facin les autoritats sanitàries però també a totes aquelles mesures que s’apliquin en altres municipis costers d’Espanya que vagin passant de fase abans que nosaltres i adaptar les que funcionin al nostre litoral”. Parés recorda que “està clar que mantenir la distància social serà un requisit indispensable” i per tant “la conscienciació ciutadana ha de ser fonamental”.

La portaveu popular considera necessària “una bona campanya d’informació prèvia i també de l’Oficina de Turisme així com dels agents policials, socorristes o inclús cívics que es puguin afegir a aquesta tasca”.

 Mónica Parés també creu “que és fonamental la instal·lació de sistema de megafonia per facilitar informació”. En aquest sentit recorda que “es tracta d’un servei que el Partit Popular porta reclamant durant molts anys quan el Govern Municipal presenta el Pla d’Estiu però aquest any és més necessari que mai instal·lar-lo”.

Segons Parés aquest servei “pot ajudar a informar, a conscienciar, a fomentar nous hàbits i sobretot, facilitar la tasca de la Policia Local que enguany, sens dubte, haurà d’enfrontar-se a una nova realitats en les seves funcions de control i vigilància de les platges de Gavà” .

El PP de Gavà ha aprofitar per agrair que s’hagi fet cas de la seva petició i “s’hagi tornat a senyalitzar el carril destinat a més espai per a vianants en l’avinguda del Mar per tal de poder mantenir la distància i recordar als ciclistes que el seu carril es troba al mig de l’avinguda i no a la vorera”.

PUBLICITAT