Participacio a les 18 hores al 10N

Segons el segon avanç de participació, corresponent a les 18 hores 20.295 gavanencs i gavanenques ja s’han pronunciat en les eleccions generals, el que suposa un 59,36% d’un cens electoral total de 34.190 persones. La xifra esdevé 4 punts inferior a la dels passats comicis del 28 d’abril, quan a la mateixa ja havien exercit el dret a vot una total de 21.599 ciutadans i ciutadanes, el 63,49%.

Recordem que els centres electorals a Gavà s’estructuren en 4 districtes. El districte numero 1 acull electors i electores del nucli antic i els barris i sectors d’Àngela Roca, les Panes, Barceloneta i Gavà Mar. El districte 2, inclou els veïns i veïnes de la zona de plaça de Catalunya, can Tintorer, Bruguers i can Tries. El districte 3, correspon al sector Oest, les Bòbiles, la Sentiu i ca n’Espinós i el 4 inclou el barri d’Ausiàs March, can Ribes i altres àrees de la zona sud de Gavà.

Aquesta jornada, a Gavà, hi ha 18 col·legis electorals que acullen un total de 53 meses.

Durant la jornada, 32 persones fan les funcions de Representants de l’Administració, de les quals 19 realitzen la transmissió de les dades electorals mitjançant dispositius mòbils. Aquest desplegament humà està dirigit i coordinat per la Secretaria General de l’Ajuntament amb la col·laboració tècnica i administrativa de la Unitat de Participació Ciutadana. Aquest equip, s’encarrega de resoldre els possibles problemes que es puguin presentar en l’electorat quant a l’exercici del dret a vot. La Secretaria també compta amb el suport de l’Oficina d’Atenció Ciutadana que ofereix a la ciutadania un servei informatitzat de consulta de llistes electorals, tant a l’edifici de l’Ajuntament com al col·legi Jacme March.