La Marató de TV3
Foto de família dels participants al partit solidari amb La Marató de TV3

L’Estadi Municipal La Bòbila de Gavà ha acollit aquest matí un partit solidari de famosos i famoses en benefici de La Marató de TV3. Hi han participat actors, actrius, i gent vinculada d’una manera o altra a l’esport. Hi havia, per exemple, Laszly Kubala, fill del mític Ladislao Kubala; Claudia Trujillo, actriu que participa en el reboot de la saga de Terminator; David Balaguer, periodista esportiu; o l’actor Joan Muntal.

També ha volgut jugar el partit Gerard Figueras, que és Secretari General d’Esport de la Generalitat de Catalunya. Figueras ha destacat que “l’esport torna a ser una vegada més un protagonista a La Marató de TV3, tot i que avui el futbol és el menys important perquè el més important és que estiguem tots aquí contribuint amb aquesta iniciativa solidària”.

Amb aquesta ja són sis les edicions que aquest partit solidari l’organitza l’Associació Dolors Vidal. El seu president, Francesc Mañé, ha posat de manifest que “cada any fem el partit en un camp de futbol diferent de Catalunya perquè tot suma per col·laborar amb La Marató”.

L’actual president del C.F. Gavà, Iván Carrillo, ha estat també una peça clau per tal que enguany aquest partit es disputés a La Bòbila. Carrillo ha agraït a l’Ajuntament “que ens hagi cedit La Bòbila per tirar endavant aquest partit solidari” i ha assegurat sentir-se “molt content perquè s’estan recaptant molts diners per aquesta Marató de TV3”.

Un dels qui també s’han vestit de curt per l’ocasió ha estat Josep Maldonado, president de la Taula Assessora de l’Esport Català de la Generalitat de Catalunya i de l’ONG Esport Solidari Internacional. Maldonado ha recordat que “quan em pregunten qui ha guanyat jo dic que aquí guanya tothom, uns guanyen en gols i en solidaritat i altres en solidaritat, aquí hi ha gent que deixa coses per participar i per tant és un dia de festa major a Gavà i a tot Catalunya”.

El veterà representant esportiu Josep Maria Minguella ha exercit d’entrenador d’un dels dos equips. Minguella ha assegurat sentir-se “encantat de poder participar en aquesta iniciativa solidària i d’estar rodejat de gent tant maca, pels actes solidaris s’ha de fer el que calgui”.

Santi Salvat, ex-precandidat a la presidència del F.C. Barcelona, també s’ha calçat les botes per jugar aquest partit. Salvat ha ficat dos dels gols del partit però ha destacat que l’important d’aquest partit és “ajudar, d’una manera o d’altra tots hem patit el càncer de prop així que tots hem de fer l’impossible per ajudar, i això és una manera d’ajudar i a més una manera molt bonica d’ajudar perquè és esport contra el càncer, és meravellós”.

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, ha estat l’encarregada de fer el servei d’honor del partit.