La portaveu a l'Ajuntament, Mónica Parés amb integrants del PP de Gavà
La portaveu a l'Ajuntament, Mónica Parés amb integrants del PP de Gavà

El Partit Popular ha reprès l’activitat política i una de les primeres activitats ha estat una reunió de l’executiva i del grup municipal.

Abans la portaveu del grup municipal, Mónica Parés, va fer declaracions als mitjans de comunicació municipal en què va anunciar que, un any més, estaran absents dels actes oficial de la Diada de Catalunya a Gavà. Parés va explicar que van prendre la decisió perquè “creiem que Catalunya és l’única comunitat autònoma on la seva festa regional és discriminatòria per a una part dels catalans i de les catalanes”. Una discriminació que al seu parer enguany ho serà més: “Aquest any des del govern de la Generalitat s’ha dit que la Diada estarà dedicada a uns presos i per a ells exiliats i per a nosaltres fugats. Per tant, creiem que una Diada dedicada només a uns presos i a uns fugats es encara més discriminatòria del que ho ha estat en els darrers anys”.

Mónica Parés també va assegurar, en aquestes declaracions, que es prepara una tardor calenta pel tema de la sentència del procés que, sens dubte, protagonitzarà la Diada d’enguany. Parés va assegurar que “no sabem totes les accions que esta preparant la Generalitat” i va rebutjar “la manera que té el president de la Generalitat de reptar a la justícia”. La portaveu del grup municipal a l’Ajuntament va afegir que “nosaltres no entrarem en aquest joc, seguim dient que la Diada de Catalunya ha de ser una Diada de tots i de totes, una Diada en què tots ens podem sentir a gust”.

Pares va finalitzar reclamant que “es replantegi que la Diada de Catalunya sigui el dia de Sant Jordi”.