Partit Popular
El PP vol un Pla de Mobilitat per Gavà Mar pactat amb els veïns

El Partit Popular (PP) de Gavà vol que el govern municipal plantegi un Pla de Mobilitat per Gavà Mar consensuat amb els veïns. Mónica Parés, portaveu popular, ha explicat que “amb l’arribada del bon temps el nostre govern municipal tornarà a presentar un Pla de Mobilitat d’Estiu, un pla esperem com sempre que ple de nyaps, però nosaltres voldríem que fos un Pla pactat amb els veïns de la zona i també amb novetats”.

Per aquest motiu, el PP preguntarà al govern en el Ple Municipal d’abril “quin serà el nou Pla de Mobilitat, quines han estat les accions pactades amb els veïns, i sobretot si pensa eliminar el carril que es va crear, que va treure un dels carrils per a vehicles i que, realment, les persones que van amb bicicleta continuen utilitzant l’antic carril bici que coincideix amb un nou espai per a vianants”.

Aquesta serà una de les quatre preguntes que el PP té previst formular en aquest Ple Municipal. Una altra pregunta farà referència al pas per la nostra ciutat de la Volta Ciclista a Espanya i la Volta Ciclista a Catalunya: “Quan aquests esdeveniments passen per Gavà nosaltres sempre hem demanat que el govern fes una promoció de la ciutat, però en aquestes darreres ocasions tampoc ho ha fet i per això preguntarem perquè el govern no aprofita aquests esdeveniments amb una gran difusió sobretot en mitjans de comunicació per fer una bona promoció de Gavà”.

El PP també farà dues preguntes més: una referida a les sales d’estudi nocturn que s’habiliten en època d’exàmens en la que els populars preguntaran perquè no es deixen habilitades tot l’any; i l’altra, també emmarcada dins de l’àmbit educatiu, servirà per preguntar al govern municipal “quines actuacions de millores i d’obres es faran als centres educatius de la ciutat en els propers mesos i quines seran les reclamacions que es faran a la Generalitat de Catalunya, que és realment qui hauria de fer front al cost d’aquestes millores i d’aquestes obres”.

Els populars també faran un Prec en aquest Ple d’abril en relació a “un augment que hem detectat en els accidents de trànsit especialment en el nucli urbà”. Parés demana al govern gavanenc “que valori la posada en marxa de campanyes per fomentar la bona conducció

El Ple Municipal d’abril es celebra amb una setmana de retard respecte a la que hauria d’haver estat la seva data habitual, el darrer dijous de mes, a causa de la campanya electoral per les eleccions generals que es van celebrar el passat diumenge. Així doncs, el Ple d’abril té lloc dijous, 2 de maig, a partir de les 18:00h.