Llobet valora positivament la seva vicepresidència a la Diputació

El Diputat i regidor del PP a l’Ajuntament de Gavà afirma que, durant el seu mandat al 2012, “s’han dut a terme actuacions molt profitoses a la comarca”

El diputat i regidor a l’Ajuntament de Gavà, Josep Llobet, ha fet “un balanç positiu” de l’exercici 2012 a la Diputació de Barcelona, durant el període en què va ser vicepresident de l’ens, abans de la ruptura de l’acord de govern entre CiU i PP. En aquest sentit Llobet ha expressat la seva “satisfacció per les nombroses actuacions que s’han a terme a la província de Barcelona i a la nostra comarca en particular” i ha remarcat que “l’acord de govern funcionava molt bé i estava donant fruits molt positius”. Pel que fa a Gavà Llobet ha destacat, que “al costat de Alberto Fernández vam valorar les necessitats de la ciutat i vam arribar a un seguit d’acords en els àmbits d’economia i de territori i sostenibilitat, del qual jo n’era el responsable”.

 

Entre les accions concretades, Llobet ha recordat “la inversió de 175.000 € al Castell d’Eramprunyà, les millores en la carretera que uneix Gavà amb Castelldefels i les col·laboracions en l’àmbit cultural en la part arxivística del Museu i en el fons documental”.

 

En la vessant comercial i turística Llobet també considera que “s’ha fet una bona tasca amb les diferents campanyes” i qualifica de “força positiva la col·laboració de la Diputació amb l’Ajuntament”.

 

Llobet espera que “d’ara en endavant el nou Govern de la Diputació mantingui aquest esperit de col·laboració” i ha assegurat que “nosaltres farem una oposició constructiva i donarem suport als convenis que, entre ambdues parts se signin”.