monica-pares-ple-novembre

monica-pares-ple-novembre

Parés, aquest matí

El PP demanarà que Gavà faci un gest per recordar a les víctimes del terrorisme

Els populars proposaran en el proper Ple Municipal que se’ls dediqui una via urbana o un monument

El Partit Popular (PP) de Gavà demanarà en el Ple Municipal del proper dijous 27 que es faci un gest d’homenatge a les víctimes del terrorisme. Mónica Parés, que és la portaveu popular a la nostra ciutat, assegura que d’aquesta manera el seu partit “vol recordar les víctimes dels atemptats de París del passat 13 de novembre, uns fets que van provocar que tot el món, i també Gavà, es solidaritzés amb París i també amb França”.


Parés ha volgut deixar ben clar que el PP “sempre ha recordat a les víctimes, i de fet ja ho va fer en l’anterior mandat quan vam demanar al govern municipal a través d’un prec que tingués un reconeixement a les víctimes del terrorisme, les del nostre país i també les de més enllà de les nostres fronteres”. El que farà el proper dijous el PP, doncs, és “recuperar aquest prec, que en el seu moment l’Ajuntament no va tenir en compte, i demanar que es faci un reconeixement amb el nom d’un carrer o d’una plaça, o amb un acte especial, o fins i tot amb una placa simbòlica de reconeixement a totes les víctimes del terrorisme que, al final, són víctimes que han patit en nom de tots, dels nostres drets i de les nostres llibertats”.


El PP aprofitarà també el Ple Municipal de novembre per realitzar altres peticions. Els populars demanaran explicacions al Govern Municipal per la no suspensió d’un concert de les Jornades Culturals Marroquines que va tenir lloc el dissabte després dels atemptats de Paris; demanaran també la recuperació del pessebre públic que es va deixar de fer fa uns anys; proposaran la posada en marxa d’una campanya de captació de voluntaris per tal que col·laborin al llarg de tot l’any en les diverses campanyes solidàries que es fan a Gavà; i exigiran la presentació d’un calendari d’execució amb el cost que tindran les actuacions de pavimentació i arranjament dels carrers que estan previstes pel proper any 2016.