Patricia Llabrés inicia nova aventura a Corea del Sud
Patricia Llabrés

La jugadora de volei Patrícia Llabrés ha anunciat que deixa l’Haris per marxar a Corea del sud. La gavanenca ha precisat que són motius personals els que la mouen a iniciar aquesta nova aventura ja que la seva parella, el també jugador de volei, Andrés Villena, amb qui es casarà l’any vinent, porta des de l’agost del 2019 jugant al KB Stars de Uijeongbu.

Llabrés, que ha esdevingut una de les grans referències defensives de les lleones, posa fi d’aquesta manera a una carrera esportiva vinculada amb el club lagunero després que arribés a l’Illa al novembre de 2020 acabant la competició i renovant el seu compromís any a anys dos exercicis més. La gavanenca té només 27 anys i ja ha aconseguit grans coses dins el món del voleibol, com per exemple una plata a la Challenge Cup, 5 Copes d’Espanya, 4 Superlligues d’Espanya o 4 Supercopes d’Espanya. Ara, buscant nous objectius tant a nivell professional com personal

La gavanenca que actualment s’està preparant per disputar el Campionat d’Europa amb la Selecció Espanyola, que tindrà lloc a mitjans d’agost a Estònia, ha assegurat canari El Día que marxa “per motius personals a Corea del Sud. Ha estat després de pensar-ho molt. He posat una balança entre l’esportiu i les motivacions personals i fins a última hora no sabia amb certesa si m’anava a anar del club o no” i afegia que “al final es va obrir la possibilitat de poder entrenar en la lliga coreana i ara estic intentant tancar amb algun club d’allí l’entrenar amb elles. Era una cosa que ja m’estava rondant pel cap amb la idea de voler sortir d’Espanya”.

Llabrés diu que “a Corea, de moment el que tinc planejat és entrenar tots els dies; tot i que encara he de parlar amb el club que m’acollirà sobre les hores, ja que espero fer-ne 3 o 4 diàries. També em vull preparar a nivell laboral, cursant el màster de dret esportiu, que vaig abandonar l’any passat perquè vaig sentir que no podia seguir compaginant-ho tot alhora. Òbviament, al ser un país on només hi ha un estranger per equip (i era molt difícil que m’escollissin), és un any on potser no competiré, però que tindré les portes obertes a Espanya, tot en funció de com estigui allà”.