Patricia Llabrés marxa a jugar a Tenerife
Patricia Llabrés.

La gavanenca Patricia Llabrés ha fitxat pel Sanaya Libby’s La Laguna de volei de Tenerife fins el 2022. Es tracta, segons  afirma el club canari des de la seva web “d’una incorporació important amb una de les jugadores més destacades del panorama nacional, per a afrontar amb les màximes garanties el que resta de temporada en la Lliga Iberdrola i en la CEV Challenge Cup”.

Recordem que Llabrés, fins no fa gaire, militava al Club Voleibol Logronyo, però aquest, dissortadament, s’ha extingit. La jugadora, a més torna a la pista després de sotmetre’s a una operació de genoll el mes de setembre. Llabrés afirma que es troba “bé, recuperada tant físicament com mentalment” i reconeix que “han estat uns mesos durs, però torno en les millors condicions, ja que no he parat d’entrenar des que vaig rebre l’alta i això ha estat gràcies a la gent implicada que m’ha ajudat durant tot aquest temps”.

La jugadora nascuda en 1996 i amb 1’68m d’altura, tornarà a gaudir del voleibol de la mà del club blanc-i-blau, “perquè David Martín, des d’un primer moment, va voler comptar amb mi malgrat les circumstàncies i això és d’agrair. Tenen un gran projecte esportiu i aquest era l’objectiu, pertànyer a un equip que pugui aspirar alt, tant en la Lliga com en la competició europea”, assegura la gavanenca, qui conclou afirmant que arriba “amb moltes ganes de competir i de tornar al nivell d’abans o fins i tot superar-lo”.