La Penya Barcelonista Blaugrana Gavanenca va celebrar ahir diumenge els seus 49 anys d’existència amb un dinar de germanor al restaurant Mar de Pins de Gavà Mar. La penya fa una valoració “força positiva”, tal i com ens ha explicat el seu president, Jordi García, més conegut com a Jordi Culé.

“Hi van assistir unes 45 persones, jo potser esperava una mica més però tampoc està gens malament tenint en compte que l’entitat té 56 socis actualment”, ens explica García. El president de la penya blaugrana ens destaca, a més, que “vam tenir la sort de poder comptar amb l’assistència de la tinenta d’alcaldessa Alba Riba, la regidora Catelijn Kerstens, i també del regidor Isidre Casas, així com també dos membres de la Federació de Penyes Blaugranes del Baix Llobregat, els senyora Vicenç Notari i Jordi Morillo”.

Al dinar va haver “molt bon ambient” i “tot va anar molt bé, igual que l’any passat. És un dinar per celebrar que seguim junts, el fem cada any i esperem poder seguir fent-lo”. García està força content amb el funcionament de la seva penya i ens destaca que aquests 48 anys no són gens menyspreables: “En el món hi ha 1.500 penyes blaugranes i nosaltres estem en la posició número 51 pel que fa a l’antiguitat, segurament som una de les penyes més antigues que hi ha al món sencer”.

García, doncs, destaca que, “tots i els problemes que hi ha, estem molt contents de poder seguir endavant i seguir celebrant els èxits del Barça”. I en aquest camí estan, ja que, d’entrada, tenen ja pensat la seva “tradicional calçotada que la farem segurament al febrer o al març. La darrera vegada la vam fer a Barbacoa Europa, però de moment no tenim decidit encara on la farem l’any vinent”.