Miquel Roselló, portaveu d'ERC

De tant en tant, l’equip de govern del PSC de l’Ajuntament de Gavà ens sorprenen amb algun superprojecte que ens hauria de deixar a tots amb la boca oberta, es llavors quan tota la maquinària municipal és bolca en donar forma i vestir-los per tal de convèncer a tothom de la necessitat de tirar aquests projectes endavant.

Un exemple dels projectes de futur podrien ser la guarderia municipal (al costat de la comissaria de policia de les Bòbiles), la piscina olímpica descoberta (en temps d’extrema sequera), l’escola de nàutica a la platja que ningú reclama ni vol, el famós abaixador de RENFE (a poc més d’un quilòmetre de l’estació del final de la Rambla) o la remodelació de l’AV Eramprunyà.

S’afanyen a publicitar el que faran i mentrestant tenim instal·lacions al municipi que s’estan caient a troços i que s’han deixat abandonades com el Sol Café, la benzinera de Barnasud, la caserna de l’exèrcit de Can Torelló o simplement d’altres que passen d’elles com és el cas de la “bolera” de Barnasud,el centre cívic de Gavà Mar o les instal·lacions que ja donen per perdudes de Can Sellarés .

Quin sentit té deixar perdre totes aquestes instal·lacions? Tants diners sobren a l’ajuntament que ens podem permetre perdre tot aquest patrimoni?.

Són massa preguntes les que genera aquesta allau de projectes de futur quan el més adequat seria millorar el present dels que ja tenim.

Seria bó poder preguntar a la ciutadania quina és la seva opinió sobre elles, si creuen que és necessari tirar-les endavant o millor deixar-les aparcades o fins i tot abandonar els projectes.

Si més no el que segur sí que seria és un estalvi de diners importantíssims per a tots els veïns i veïnes de Gavà.