Per quedar-te a casa, pel teu comportament, per la teva ajuda!
Aquest és el diploma que rebran els infants de Gavà

L’Ajuntament de Gavà lliurarà un diploma d’heroi i heroïna als infans de Gavà que durant aquest període confinament han donat exemple amb el seu comportament.

L’alcaldessa Raquel Sánchez signa aquest diploma “un gest amb el qual volem reconèixer que estem molt orgullosos dels nens i nenes de Gavà que estan aguantant com a campions i campiones”.

Per obtenir el diploma, només cal omplir el formulari d’aquest l’enllaç amb les dades dels infants i el rebran personalitzat.

Els infants gaudiran a partir d’aquest diumenge d’una hora per sortir al carrer un cop al dia, d’acord amb les mesures aprovades pel Ministerio de Sanidad:  una hora sense allunyar-se més d’un quilòmetre de casa, no poden ser més de tres menors que convisquin al mateix domicili els que surtin a passejar junts i hauran d’anar sempre acompanyats per un adult, que podrà ser un germà gran, si ja ha assolit la majoria d’edat.

Els nens i nenes de fins a 14 anys, com s’havia dit, podran córrer, saltar i fer exercici,  respectant, en tot moment, el distanciament social, és a dir, la distància de seguretat: 2 metres.

Podran sortir amb joguines pròpies, com pilotes i patinets, però no fer servir parcs infantils públics ni elements o mobiliari de zones infantils comunitàries. Recordem que l’alarma continua i és necessari no abaixar la guàrdia i complir amb totes les mesures de seguretat establertes.