Perruqueries de Gavà se sumen al tancament del dia 20
Almenys una desena de perruqueries i centres de d'estètica de Gavà han confirmat que no obriran

Almenys una desena de perruqueries i centres d’estètica de Gavà ja han confirmat que se sumaran a l’aturada del 20 d’octubre convocada a nivell nacional per la plataforma Creer en Nosotros per demanar que es torni a l’IVA reduït del 10% en el qual estaven l’any 2012.

Aquesta reivindicació, segons precisa Maribel Estrada, propietària de la perruqueria Dinàmic “suposa una qüestió que consideren vital per tal d’assegurar la supervivència dels nostres negocis”. El sector, segons precisa, “fa molts anys que reclamem aquest IVA reduït a causa dels reduïts marges de facturació amb els quals treballem i als elevats impostos als quals haem de fer front”.

La idea el tancament va sorgir, el 24 de juny, primer a través, d’un grup de whatsapp, i en créixer van muntar una grup a facebook que ja supera els 3000 intengrants, la qual cosa, segons Estrada significa que “cal una reivindicació forta per fer visible la situació que patim”.

Hores d’ara, els centres de Gavà que han decidit que no obriran estudien si, a més, podrien fer alguna altra acció de protesta al municipi.