Perruqueries tancades pel coronavirus
Perruqueries tancades pel coronavirus

Les perruqueries de Gavà, que no són poques, finalment no obriran després que el govern espanyol hagi rectificat i hagi decidit que han de tancar i només podran prestar el seu servei a domicili. Recordem que l’executiu havia inclòs aquests establiments com a un dels pocs que mantindrien el seu servei habitual per poder garantir l’atenció i higiene de persones grans o amb mobilitat reduïda, però després de la reunió de presidents autonòmics van optar per limitar la seva actuació als mateixos domicilis dels afectats.

D’altra banda, el ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha retret a la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz-Ayuso, que anunciés aquest diumenge el tancament de totes les perruqueries a la comunitat i li ha recordat que no té competències per fer-ho.

Així doncs, tan sols els supermercats, els estancs, les gasolineres i les farmàcies podran obrir a partir del dilluns. No obstant això, el ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha recordat que la competència sobre aquest àmbit la té únicament el Govern i no cediran al fet que es canviï el protocol d’actuació.