persones
Ortega i Herrera, ahir després del debat electoral a l'Ajuntament de Gavà

Miguel Herrera i Estela Ortega, números 1 i 2 respectivament de la candidatura d’En Comú Podem Gavà-Confluència (ECP-C) a les eleccions municipals del proper diumenge, van fer ahir a la tarda després del debat electoral la seva darrera intervenció en mitjans de comunicació municipals abans dels comicis.

Per aquesta ocasió tan important, Herrera va assegurar que “és necessari fer política per a la gent i pensar en els barris, pensar que és necessari no un CAP sinó un CUAP a la nostra ciutat per atendre les nostres urgències. És necessària una residència pública per a la tercera edat, i també l’escola bressol pública municipal que ens van prometre des del 2018 i que no s’ha complert”.

És per tot això, destaca Herrera, que “pensem que és necessari optar per altra forma diferent de fer política, una altra forma que és possible amb nosaltres”.

Estela Ortega, de la seva banda, s’ha dirigit directament a l’electorat d’aquesta manera: “Per tot això, si vols una ciutat que vetlli per la gent, que cuidi de les persones, que les escolti, una ciutat on es recuperi l’oci per a la gent jove, per a la infància i per la gent gran, una ciutat amb serveis públics de qualitat, el proper 28 de maig vota En Comú Podem”.