El PPC demana la creació d’un menjador social a Gavà

El regidor d’aquest grup municipal, Sergi Engli, recorda que la petició ja es va presentar en el passat Ple per segona vegada

El regidor del grup municipal del Partit Popular a Gavà, Sergi Engli, ha recordat a la premsa local que “hem demanat a l’equip de govern la creació d’un menjador social a la ciutat”. Engli explica que “la demanda ja la vam fer per segona vegada en el passat Ple Municipal” i considera que “es tracta de quelcom molt necessari per assegurar com a mínim un dels tres àpats diaris bàsics, i que per desgràcia moltes famílies que passen per greus dificultats no poden complir”.

 

Engli creu dons que “cal insistir en aquest punt” i ha destacat que “ara, per primera vegada, sembla que l’Ajuntament és mostra receptiu a la idea” i espera que “es tiri endavant el més aviat possible. Sobretot amb els possibles canvis que hi haurà amb l’avantprojecte de llei d’hisendes locals considerem que és essencial que comencin ja els contactes amb Benestar Social per tal de comptar amb totes les competències i el finançament corresponent”.