El Petit Sant Pere convida a la Festa
La a Waterfest es farà el diumenge, 1 de juliol.

La Festa Major d’enguany vol donar un espai especial a les famílies i als més petits de la casa amb un festa del joc, l’experimentació i la diversió.

En el programa hi ha propostes programades seguint la pista del Petit Sant Pere, la campana especial que anirà guiant els participants per les diferents activitats.

Aquest dijous, 28 de juny, i divendres, 29, les menuts podran gaudir de matinals de cinema a l’Espai Maragall de Gavà. També dijous hi haurà un taller familiar de construcció d’estels a la Biblioteca Marian Colomé i el divendres, el laberint al parc de la Torre Lluc.

Dissabte, dia 30 de juny, se celebrarà la Festa del Petit Sant Pere a l’avinguda Joan XXIII. Al matí, tindrà lloc un concert de Xiula, el racó del conte, jocs de taula i la creació d’un espai artístic amb un taller d’estampació tèxtil del Petit Sant Pere. Ja a la tarda, es podrà participar de l’activitat “Juga menut”, amb un espai per a petita infància i “Juga i crea”, amb jocs gegants i taller de baldufes.

El mateix dissabte, la plaça Jaume Balmes, acollirà la Festa d’Aigües. Aquest mateix indret acollirà la Waterfest, el diumenge, 1 de juliol.