Petits Consell per a Grans Persones

Representats del cos de Mossos d’Esquadra de la Comunitat ABP de Gavà han visitat aquesta setmana el centre terapèutic de F.A.G.A per fer entrega del llibre “Petits Consell per a Grans Persones”. Es tracta d’un manual ple de recomanacions, idees i consells per ajudar a les persones grans a dur una vida plena i poder gaudir amb seguretat. També hi ha activitats i passatemps relacionats amb cada àrea temàtica de les que es tracten: la ment en forma, el cos en forma, salut emocional, seguretat ciutadana, mobilitat, internet i recursos per a fer-nos la vida més fàcil.

Aquest llibre ha estat possible gràcies a la col·laboració de la Dra. Esther López Gonzalo, metge de família i gestora de casos al SAP Delta del Llobregat i a l’assessorament i les recomanacions al Col·legi Oficial de Terapeutes Ocupacionals de Catalunya i del cos de Mossos d’Esquadra.

Durant la trobada a FAGA, Mossos i direcció van parlar de la situació actual provocada per la pandèmia del Covid-19 i les conseqüències que estan patint les associacions i la població afectada per la malaltia de l’Alzheimer.