Miquel Àngel Diaz, portaveu del PSC
Miquel Àngel Diaz, portaveu del PSC

Gavà compta amb un nou equipament esportiu situat a l’escola Marcel·lí Moragas, una nova pista, semicoberta i d’ús compartit. La seva posada en marxa beneficia a l’escola i al conjunt d’escolars de Gavà a través dels Jocs Escolars i diferents entitats sense ànim de lucre del municipi. Un projecte esperat, amb ús públic i polivalent, una de les inversions més importants d’aquest mandat amb una dotació de 2 milions d’euros finançats per l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Un mandat on hem recuperat el ritme inversor, un canvi que es percep en la millora d’equipaments i també a l’espai públic.

I és que per al govern municipal de Raquel Sánchez resulta cabdal posar l’accent en la qualitat de l’esport entès com a eina educativa de primer ordre. Forma part de la idea d’una educació equitativa, inclusiva, que promogui oportunitats d’aprenentatge durant tota la vida i per a tothom.

Ara que hem tancat el curs escolar, podem dir que comptem amb un nou Projecte Educatiu de Ciutat, un full de ruta pactat amb la comunitat educativa.Disposem del nou servei d’estudis assistits per a l’alumnat de 5è i 6è de Primària. Hem consolidat el mètode Glifing a les escoles publiques, per a millorar la capacitat lectora dels escolars. Hem creat una nova línia de beques perquè cap escolar de Gavà es quedi sense fer sortides curriculars. Hem reforçat el suport a projectes de necessitats educatives especials, amb suport econòmic i hem fet costat per fer possible la creació d’un Itinerari formatiu per a l’alumnat amb necessitats educatives especials. Disposem de l’Institut Escola a Gavà Mar que permet la continuïtat en Secundaria dels veïns d’aquest barri. I destinem, malgrat les nostres limitades competències, 170.000 euros anuals, a millores a les escoles públiques de Gavà
Tenim una aposta ben definida per l’educació, però és necessari que la Generalitat continuï invertin