Pla Local de Joventut 2022-2026
Un dels moments de la trobada d'aquest dimarts

L’espai jove de la Casa Gran va acollir aquest dimarts a la tarda una trobada entre l’alcaldessa Gemma Badia i un grup de joves amb l’objectiu de recollir les inquietuds i necessitats d’aquest col·lectiu de cara al futura elaboració del Pla Local de Joventut, un document encaminat a ser un full de ruta amb els objectius i accions a emprendre per l’Ajuntament des d’ara, i fins el 2026.

Per a Badia “aquesta primera presa de contacte ha estat prou profitosa i he constatat que existeix una preocupació real per part de tots ells i elles per les dificultats d’emancipació per l’elevat preu que suposa accedir a un habitatge. Així mateix, els temes relacionat amb l’oci també han estat recurrents i s’han debatut els possible models”.

Segons l’Alcaldessa “les diferents idees, així com la resta d’aportacions que es recopilin a través d’una àmplia enquesta on-line oberta a persones d’entre 12 i 35 anys, permetran tenir una radiografia més general dels seus interessos i necessitats, posar-les en ordre i veure què es pot fer, com es pot fer i en quin grau de prioritat”.