Plantació de dunes a la platja

la Jugateca ambiental de la Platja de Gavà organitza, per aquest diumenge, una jornada participativa per plantar dunes. Aquesta activitat dinamitzada pel Grup ecologista Les Agulles té l’objectiu de donar a conèixer a la ciutadania la importància de preservar aquests espais.

Mitjançant l’activitat de plantació els participants podran conèixer quines espècies autòctones habiten en aquests espais. Durant la jornada els participants plantaran Borro (ammophila arenaria) i coneixeran les diferents actuacions que s’han realitzat els darrers anys en aquesta zona de la platja de Gavà.

Per participar-hi us podeu inscriure a partir de les 11.30 hores a la Jugateca Ambiental situada a l’Avinguda del Mar amb el Passeig Marítim, davant de la zona de jocs infantils.

La Jugateca Ambiental és una iniciativa de l’Àrea Metropolitana de Barcelona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gavà que té com a objectiu oferir un espai de joc i experimentació en família, tot promovent el respecte a l’entorn i posant èmfasi en els valors ambientals de la Platja de Gavà. L’espai funciona tots els diumenges d’11.30 a 13.30 hores a l’Avinguda del Mar, amb el Passeig Marítim, al davant de la zona de jocs infantils.