Pocket Ballet BCN estarà aquest diumenge, 18 de febrer a Gavà per posar en escena l’espectacle familiar del el conte de Peter Pan”. La funció, encabida dins la programació infantil de la Xarxa, es podrà veure a partir de les 12 hores a l’Espai Maragall. El preu de les entrades, que es poden adquirir aquí, costen 10 euros i 8 euros per als socis de La Xarxa.

Es tracta d’un espectacle de dansa per a públic familiar basat en el conte de James Matthew Barrie. Amb la dansa com a mitjà, els ballarins volen fer recordar als espectadors la importància de mantenir viu el nen o nena interior, gestionar les emocions i desmuntar els rols de gènere. La companyia dona vida a aquesta història fantàstica a través de la interpretació, la dansa clàssica i contemporània, el hip-hop i fins i tot el mambo.

Pocket Ballet Bcn és una companyia que acosta la dansa clàssica a tots els públics d’una manera amena. Els seus treballs posen especial atenció a la pantomima, la narrativa i la dansa com mig principal de comunicació. Sempre amb una mirada divulgativa i entretinguda, per a endinsar als més petits en el món de la dansa clàssica.