Podemos i Gavà en Comú es presentaran junts a les municipals
Podemos i Gavà en Comú es presentaran junts a les municipals

Podemos i Gavà en Comú han signat un acord per concórrer plegats, en coalició, en les properes eleccions municipals del 28 de maig amb la denominació d’En Comú Podem Gavà.

Des de Podemos, el seu portaveu, Miguel Herrera, considera que “l’assoliment d’aquest pacte és un gran encert perquè suposa la suma d’esforços i consensos per aconseguir més unitat, i això va justament en la direcció que demanda la ciutadania”.

Des de Gavà en Comú, Charly Pineda, també ha fet una valoració “positiva d’aquest acord que segons ha assegurat, “és fruit de llargues converses i molta feina, on ens hem conegut i hem debatut assumptes de ciutat sensibles. Finalment, els contactes han fructificat i ara seguirem treballant en la línia de crear un projecte d’esquerres nítid i potent, feminista i ecologista, per oferir una alternativa clara a la població de Gavà

A falta d’acabar de negociar i perfilar les persones i l’ordre de la llista electoral, sí està decidit que l’actual líder local de Podemos, Miguel Herrera, vagi de número 1. A partir d’aquí, també es crearà un grup de coordinació en diferents àrees de treball per tal d’elaborar el programa electoral.

La coalició es mostra il·lusionada i amb empenta per afrontar el repte. Segons Herrera “l’objectiu és guanyar les eleccions o, si més no “incrementar en 2 o 3 el nombre de regidors amb la previsible davallada que patirà el PSC”.