Podemos Gavà presenta la candidatura municipals
Podemos Gavà presenta la candidatura municipals

Podemos Gavà ha presentat aquest dimecres la candidatura amb la qual es presenten a les eleccions municipals d’aquest 26 de maig. La llista, encapçalada per Miguel Herrera, és, segons ell mateix defineix, “integradora, amb persones de al ciutat i defora i amb perfils diferents”. Herrera assegura que aposten “per persones d’edats diferents, des de joves, a més grans, que poden aportar la seva experiència vital. També hi ha gent amb formació tècnica, com la número dos, Estela Ortega, però n’hi ha d’altres que no, i és que nosaltres creiem que qualsevol persona pot fer política, per això animem tothom a unir-se al nostre projecte per poder canviar la ciutat”

Herrera precisa que “l’agenda social marca el programa” però que també “volem que la ciutat sigui eficient eliminant despeses innecessàries i treballar en altres àmbit com el manteniment de carrers, la neteja viària i la seguretat”.

L’acte va comptar amb la intervenció de la Secretària General de Podemos Catalunya, Noelia Bail, qui va lloar “la feina feta durant aquests 4 anys a l’Ajuntament com a GSSP” i va mostrar-se convençuda que “això donarà els seus fruits el 26 de maig amb un excel·lents resultats”.

També va participar en la presentació la diputada, Yolanda López, assenyalant que “la candidatura a Gavà és sòlida i està integrada per persones honrades i valentes, que durant aquest mandat, tot i ser a l’oposició, han aconseguit grans coses per la ciutat, com el projecte de la primera llar d’infants municipal”.

El també diputat al Parlament, Lucas Ferro, també es va referir a l’esmentada escola bressol com “una fita de la qual cal estar orgullosos” i ha precisat que “el treball de GSSP també ha permès incrementar beques o congelar l’IBI residencial a les persones amb dificultats econòmiques”.