barris de Gavà
Podemos va presentar en el Ple diverses propostes per millorar els barris de Gavà

Podemos (PODEMOS) de Gavà ha lamentat que “el PSC hagi votat en contra de la població de la nostra ciutat i en contra de millorar els barris de Gavà”, en al·lusió a “la proposta que va fer el nostre grup de millora i inversió pels barris de Gavà” en el Ple Municipal, un text que “era tan positiu que tots els partits van votar a favor, a excepció del PSC que va votar en contra de la proposta per millorar els barris de Gavà”.

Els morats asseguren que “es van demanar un gran nombre de millores pels barris de Gavà”, però els socialistes van votar en contra i, “com el PSC governa amb majoria absoluta, la nostra petició va ser rebutjada”.

La petició de Podemos incloïa “millores en l’asfaltat i accessos als barris de la nostra ciutat, ampliació del transport públic, inversió per evitar els problemes de RENFE, inversió en centres públics d’educació per tal que els col·legis i els instituts estiguin en bones condicions, i reprendre el servei d’urgències per tal que els nostres veïns no s’hagin de desplaçar a altra ciutat i així també poder tenir farmàcies de guàrdia”. També en relació amb la salut els morats demanaven “no un CAP 3 sinó un CUAP, millor equipat i amb millors instal·lacions”.

Segons la formació, aquestes peticions “afavoreixen a tots els barris de Gavà, encara que també es van demanar coses específiques i millores pels barris de Talaies, Can Tintorer, Can Tries, Ca n’Espinós, Gavà Mar, Rambla-Centre, Barceloneta, Can Serra, i Àngela Roca”. Aquestes peticions més concretes anaven des de “negar-se a l’ampliació de l’aeroport del Prat fins a accions per resoldre els problemes amb la Riera dels Canyars o barreres d’insonorització de les vies del tren per ajudar al descans dels veïns que viuen a prop”.

Podemos conclou assegurant que el PSC “hauria de tornar a ser un partit d’esquerres”.