escuts solidaris
La Policia Municipal arriba a l'objectiu de vendre 2000 escuts solidaris

La Policia Municipal de Gavà ha arribat a l’objectiu de vendre 2.000 escuts solidaris en la seva campanya solidària contra el càncer infantil. L’anunci l’ha fet el caporal Jordi Cartuchà en el decurs de la festa final de campanya que ha tingut lloc aquest matí a la plaça de Jaume Balmes. En aquesta festa hi han participat no només membres del cos local de policia, sinó també altres cossos de seguretat ciutadana com ara els Mossos d’Esquadra o els Bombers de la Generalitat. A més, un equip de gossos ensinistrats de la Policia Municipal de Viladecans han fet una exhibició de detecció de paquets amb substàncies sospitoses.

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, ha mostrat el seu “orgull per aquesta iniciativa de la Policia Municipal, que més enllà del que és el servei a la ciutadania propi del seu treball tenen iniciatives com aquesta”. Sánchez ha recordat que “és molt necessari que siguem sensibles al fet de que calen fons i recursos per a la investigació, i fer un petit gest de solidaritat por ajudar a molta gent”.

Els agents de policia han aprofitat l’acte per regalar una camiseta d’agent de policia gavanenc al Pau, un nen gavanenc que és un del valents afectats per càncer pels quals aquesta campanya està treballant des de l’inici.

Jordi Cartuchà ha volgut també “donar les gràcies a tota la gent que ha col·laborat amb nosaltres, estem més que satisfets i no ens imaginàvem que la campanya aniria així, estem molt contents amb la implicació de tota la gent”.

Tot i que ja s’ha sobrepassat la xifra de 2.000 escuts que es va plantejar d’inici, aquest escuts encara es podran adquirir fins el proper 15 de febrer, Dia Internacional del Càncer Infantil. Serà llavors quan, segons ens ha explicat Cartuchà, “la Policia Municipal de Gavà anunciarà una nova campanya solidària, no pararem aquí sinó que seguirem”.