candidat erc

candidat erc

Andreu Pérez Lorite, portaveu del grup municipal

El l 13 d’abril, la plaça de la Pagesia es va omplir de gent per commemorar el dia de la República Catalana amb l’Oriol Junqueras. Discurs clar i entenedor, planer: l’Oriol sap connectar, sap transmetre, sap escoltar.

ERC està fent una campanya d’informació sobre la desastrosa situació econòmica a què han abocat la nostra gent, el nostre país. Sortim al carrer i donem esperances. Som els únics amb una proposta clara i en positiu: la construcció d’un nou estat lliure dels vicis i abusos de l’Es­pa­nya de la transició.
Fa unes setmanes vam organitzar una acte amb la PAH (Pla­ta­for­ma d’Afectats per la Hipoteca), fa mesos en vam fer un altre amb els afectats per les participacions preferents. Sempre al costat i do­nant la veu a associacions i plataformes que lluiten des de baix contra la ineficàcia de l’Estat espanyol i els enganys i abusos dels bancs. També, fa poc, l’ANC (Assemblea Nacional Catalana) va fer un acte per ex­plicar el no-futur de les pensions en el marc d’Espanya, i l’única possibilitat de garantir-les a través d’un futur estat català.

És vital recuperar el que és nostre, la nostra fiscalitat, els nostres recursos; que es gestionin des d’aquí, sense intermediaris. Una nova república que permeti conservar l’estat de benestar i oferir un futur digne a la ciutadania. Un nou Estat d’Europa referent de qua­litat democràtica i transparència.