partit-popular-140616

partit-popular-140616Parés amb Reyes aquest matí, a la Rambla

Manuel Reyes: “Crear ocupació és la millor política social”

El regidor del PP a Castelldefels, Manuel Reyes, ha estat fet campanya amb els populars de Gavà en la seva carpa al mercat ambulant dels dimarts

El PP de Gavà ha comptat, aquest matí, amb la presència del regidor del PP a Castelldefels, Manuel Reyes, per fer campanya en la seva carpa situada al mercat ambulant del dimarts a la Rambla. Durant bona part del matí, han repartit fulletons i globus entre els vianants i ha demanat el vot per a un projecte que, en paraules de la portaveu del grup municipal del PP a la nostra ciutat, Mónica Parés, “és l’únic que presenta mesures serioses, no com altres que fan propostes impossible per mantenir l’estat del benestar”.

 

Manuel Reyes ha assegurat que “aquestes eleccions són molt importants si volem seguir pel camí de la recuperació econòmica” ja que “gràcies a les polítiques de Rajoy, en el 2014 i el 2015, s’han creat 1 milió de llocs de treball i creiem que, en els propers 4 anys, es pot doblar la xifra perquè hi hagi 20 milions d’espanyols amb feina. Per a nosaltres aquesta és la millor política social, i per això, demano el vot”

 

Reyes diu que “el 26 de juny decidim entre dos projectes. El de Podemos, radical, que anirà de la mà amb els independentistes, o el del PP”. Segons Reyes, “en el debat ja vam veure que C’s i PSOE anaven de la mà, mantindran l’acord i s’atansaran a Podemos”