Mónica Parés, portaveu del grup municipal del PP a l'Ajuntament de Gavà, a la plaça de Josep Tarradellas
Mónica Parés, portaveu del grup municipal del PP a l'Ajuntament de Gavà, a la plaça de Josep Tarradellas

La portaveu del grup municipal del PP, Mónica Parés, ha convocat als mitjans de comunicació municipal a la plaça de Josep Tarradellas, davant del monument dels Màrtirs del Setge de 1714 per anunciar, que un any mes “no estarem als actes de la Diada que es prepara enguany”. Malgrat reconèixer que “hi ha ajuntaments en els quals no està polititzada aquesta Festa i, potser, Gavà forma part d’aquests municipis” assegurà el rebuig de la formació política en “el sentit que des del govern de la Generalitat es vol donar a la Diada, així com les reivindicacions que fan de desafiament al govern d’Espanya, a l’Estat Espanyol malgrat les conseqüències que han tingut en els darrers anys les seves accions”. Un desafiament, segons la portaveu del PP, perquè “tenen davant un govern dèbil, el de Pedro Sánchez que inclòs li va concedir un indult”.

Mónica Parés ha afegit: “Des del Partit Popular volem la normalitat i no només la normalitat sanitària, social i econòmica, després de la pandèmia, sinó la normalitat institucional. Per això seguirem treballant per la defensa de totes les institucions per que cadascuna compleixi amb les seves competències i això significa fer complir l’Estatut d’Autonomia de Catalunya, la Constitució Espanyola i, com no, una institució fonamental com es la Monarquia i la figura del rei d’Espanya”.

Finalment la portaveu popular ha assegurat que més endavant explicaran les polítiques municipals “però avui volem reivindicar que en el futur la Diada de Catalunya sigui una Diada de tots i de totes els catalans i catalanes i dels gavanencs i les gavanenques”