PP
Reyes i Parés, amb la nova iniciativa engegada per la provincial del PP

El Partit Popular (PP) de Barcelona acaba d’engegar una campanya a tota la província on pregunta a la ciutadania quines millores introduirien als seus barris. La campanya aterra sota el nom “Quin és el barri que voldries?”, i coincideix en el temps amb el nou càrrec a l’estructura provincial del partit de la regidora popular gavanenca, Mónica Parés, que ara és vicesecretaria provincial d’Acció Social.

Ha estat precisament Parés qui ha presentat avui a Gavà aquesta campanya acompanyada del president dels populars a Barcelona, Manu Reyes. La regidora gavanenca ha explicat que la campanya “la fem pensant en les properes eleccions municipals, que sembla que falta molt però en realitat ja estem en l’equador d’aquest mandat i d’aquí a dos anys hi haurà de nou eleccions municipals”.

En relació a aquestes demandes dels barris, Parés ha recordat “les crítiques que he fet aquest cap de setmana, veient que era el primer amb el dispositiu d’estiu, amb un desplegament important, però desprès a peu de sorra vam veure, per exemple, que no funcionava el sistema de megafonia ja que encara no està instal·lat, que tampoc funciona el Wi-Fi, i a més no vam trobar en tot el cap de setmana a les dues persones informadores que haurien d’estar”. La regidora és molt contundent en destacar que “no volem que això torni a passar, volem una platja de qualitat, volem més recursos, i també volem més serveis”.

Manu Reyes, de la seva banda, ha destacat que la secció provincial de Barcelona “el que farà a partir d’ara és portar a tots els barris aquestes bones pràctiques que els nostres regidors estan duent a terme als Ajuntaments, creiem que altra política és possible i això passa per estar al costat dels veïns, com no pot ser d’altra manera”. De fet, Reyes assegura que “aquesta política de proximitat és la que sempre ha caracteritzat al Partit Popular, i per això és necessari que aquestes propostes que ens transmeten els veïns arribin a on han d’arribar, que és als Plens Municipals dels Ajuntaments”.

Parés ha aprofitat l’ocasió per felicitar a Reyes pel seu nou càrrec i per desitjar-li “molta sort i molts encerts”, i ha assegurat que, en el seu cas, les seves noves responsabilitats “no són un reconeixement només a la meva persona, sinó a tota la junta del Partit Popular de Gavà i a tota la gent que, des del naixement del partit a la ciutat, ha treballat per Gavà”.