PP campanya Gavà garantia estabilitat

El Partit Popular de Gavà apura els darrers dies de campanya amb visites polítiques al nostre municipi. Aquesta dissabte a la tarda, ha estat el número 6 de la candidatura per Barcelona, Alberto Villagrasa, qui ha vingut per passejar-se durant una estona pel Mercat de Sant Nicasi de la Rambla. Villagrasa ha assegurat que els populars ofereixen “una garantia d’estabilitat” i per això ha demanat el vot “a totes aquelles persones que no volen el procés independentista, que volen tranquil·litat i el retorn de Catalunya a la normalitat democràtica i al respecte a la llei”.

Villagrasa reconeix que ells aposten “per un model de govern amb partits que respectin la Constitució, l’Estatut d’Autonomia i la llei” i que, a més, volen que “es recuperi la convivència al carrer i entre amics i famílies”.

El candidat popular manifesta que ells garantiran “un govern sense cap partit independentista, contràriament al PSC, que flirteja amb Esquerra Republicana, ni tampoc amb Podem, aliat que no descarta Ciudadanos”.