PP
Parés, i al fons la muntanyeta de gespa on demana que s'ibiqui un reconeixement al centenari del C.F. Gavà

El Partit Popular (PP) de Gavà demanarà al govern municipal que instal·li a l’Estadi Municipal La Bòbila un recordatori del centenari del C.F. Gavà, equip del qual és la seu aquesta instal·lació i que enguany compleix aquests 100 anys d’història.

Mónica Parés, portaveu i regidora dels populars a Gavà, ha explicat que “a banda de tots els actes institucionals que es vulguin fer des de l’Ajuntament, demanem que en aquesta instal·lació, que és on l’equip en principi juga els seus partits cada 15 dies, hi hagi també un reconeixement d’aquest centenari que celebrem”. Els populars demanaran en concret que a la muntanyeta amb gespa que hi ha a un costat darrere de la porteria que dona a la plaça Francesc Macià “es pugui posar alguna inscripció que recordi que el C.F. Gavà és una entitat important per a la ciutat que celebra els seus anys d’història”.

Aquest és un dels tres precs que els populars portaran al Ple Municipal d’aquest mes de gener. Un altre prec fa referència al pas de vianants que hi ha a la cantonada de la part baixa de l’avinguda Diagonal, a on “ens han vingut algunes queixes ja que no està del tot anivellat per tal que la gent pugui passar bé, i alguns es poden despistar i poden caure. Demanarem que s’anivelli bé la part senyalitzada com a part de vianants, i és que al Partit Popular defensem l’accessibilitat universal a tots els nostres carrers i barris, i de vegades es cometen alguns nyaps quan s’intenta desenvolupar aquesta accessibilitat”.

El tercer prec del PP en aquest Ple Municipal de gener fa referència a les aules d’estudi de les dues biblioteques de la nostra ciutat: “Demanarem que les aules d’estudi nocturn estiguin obertes durant tot l’any, i no només en les èpoques que considera l’Ajuntament que és la d’exàmens. Hi ha gent que estudia tot l’any, cada vegada hi ha més avaluacions contínues a tots els nivells educatius, i també hi ha moltes famílies que tenen problemes per conciliar la vida familiar i els estudis dels seus membres, i per això demanem que aquestes aules d’estudi nocturn esdevinguin aules permanents”.

Parés també formularà dues preguntes en aquest Ple Municipal de gener. D’una banda, preguntarà “quin criteri s’ha seguit aquest darrer Nadal per la nova ubicació del pessebre, que ha passat del centre de la ciutat a les escales del Museu de Gavà. Ha estat molt més amagat, la gent de vegades no trobava el pessebre, i a més els dies festius que el Museu estava tancat tampoc es podia visitar”.

La segona pregunta que farà el PP al govern municipal gira entorn de “la nova empresa adjudicatària dels autobusos de l’ATM, que ha tingut molts problemes a la nostra ciutat i amb els nostres usuaris, així que preguntarem quines gestions ha fet el nostre govern municipal davant de l’ATM i també davant de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, a on tenim representants de la ciutat, per tal que es millori el funcionament d’aquestes línies d’autobusos amb aquesta nova empresa”.