Mónica Parés en un bar de la Rambla que ofereix servei per emportar
Mónica Parés en un bar de la Rambla que ofereix servei per emportar

Avui han entrat en vigor les noves restriccions per contenir l’increment de contagis de la COVID-19 decretat per la Generalitat i que s’aplicaran durant els propers 15 dies.

El Partit Popular de Gavà així com el seu grup municipal, coincidint amb aquest aplicació ha mostrat el seu suport a tots els sector econòmics que es veuran afectats i, especialment, al sector de la restauració que tindrà que tancar i només podrà oferir servei per emportat o a domicili. “S’han aixecat tots els gremis en contra d’aquesta decisió que des del Partit Popular de Catalunya hem considerat que és desproporcionada” comenta la portaveu del grup municipal del PP en l’Ajuntament de Gavà, Mónica Parés, als mitjans de comunicació municipal.

Parés explica que “el sector de la restauració ens ha manifestat tota la desesperació que tenen amb aquests altres 15 dies de tancaments. Ens diuen que esperen que només siguin 15 dies i que no s’ampliï aquest termini perquè és un sector que porta patint molt de temps. Van ser molts perjudicats en la primera onada de la pandèmia i ara el tornen a ser”.

La líder popular de Gavà recorda que fa uns mesos, quan es va decretar l’estat d’alarma i totes les restriccions, l’Ajuntament va concedir ajudes al comerç afectat: “ Esperem que aquesta vegada l’Ajuntament estigui a l’alçada i també pugui rebre totes les ajudes necessàries”.

La portaveu del grup municipal s’ha mostrat critica amb la gestió que el govern de la Generalitat ha fet durant la pandèmica, no només al sector econòmic sinó també al sector sanitari i educatiu .Mónica Parés s’ha mostrant contundent i ha dit que “cal replantejar-se aquesta mesura desproporcionada” perquè la solució no són aquestes restriccions sinó “haver sancionat i amonestat a aquells que van incomplir”.

En l’àmbit local ha mostrat la disposició del partit “per col·laborar amb el gremi de restauradors de la ciutat per si volen fer alguna iniciativa. Hem parlat amb diferents locals però també ens posem a disposició del mateix gremi de restauradors” . I anima a la gent a que “torni a participar en aquelles campanyes de compres per emportar, de repartiment a domicili, que torni la complicitat que es va crear fa uns mesos”.