Dia de la Constitució
Parés, aquest matí a la plaça Major de Gavà

El Partit Popular (PP) de Gavà demanarà al govern municipal en el Ple Municipal d’aquest mes de novembre que “a partir d’ara celebri” el Dia de la Constitució, ens ha avançat Mónica Parés, portaveu del populars. Ara que s’apropa aquesta festivitat, que és el 6 de desembre, Parés proposa que “es faci un reconeixement als veïns de Gavà que treballen pels valors que la nostra Constitució proclama, valors com per exemple la solidaritat, la democràcia, la llibertat o la igualtat entre tots els espanyols”.

Parés recorda que aquest prec el faran també “a propòsit de la declaració política que presentem aquest mes i que està relacionada justament amb aquest tema, amb la vulneració de la Constitució espanyola que, des del govern d’Espanya, es vol fer i s’està fent en els darrers mesos, i que està fent trontollar els pilars fonamentals que teníem de llibertat, d’igualtat i sobretot de separació de poders”.

Aquest serà, doncs, un dels cinc precs que els populars presentaran en el Ple Municipal que tindrà lloc el dijous, 30 de novembre, a partir de les 18:00 hores. Dos d’aquests cinc estaran relacionats amb equipaments esportius de la nostra ciutat: d’una banda, demanaran que l’accés a les grades de les pistes de Can Tintorer estiguin adaptats a persones amb mobilitat reduïda, i d’altra banda també demanaran que “es millori la mobilitat, especialment en les entrades i les sortides quan hi ha esdeveniments esportius, a la Zona Esportiva de Can Torelló. És una millora que estava prevista quan es va fer una reforma fa uns mesos, però aquesta mobilitat continua sent, com sempre, molt propera al col·lapse no només entre vehicles, sinó també entre persones que utilitzen l’Avinguda del Mar en bicicleta, patinet, caminant o corrent”.

El PP també demanarà al govern municipal que reclami la instal·lació de vestidors a les nostres platges de cara al proper estiu “per tal de millorar els serveis i la qualitat de les nostres platges”. És una demanda “que els usuaris ens fan”, i arran de la qual “vam preguntar a l’Àrea Metropolitana de Barcelona perquè no hi havia vestidors a Gavà i ens van contestar que l’Ajuntament de Gavà mai els havia demanat”.

Per últim, els populars demanaran que a la zona d’esbarjo de gossos de la carretera C-245 s’instal·li una doble porta i també una separació de gossos per mides: “Els usuaris reclamen aquestes dues adaptacions ja que hi ha hagut casos de gossos que s’han escapat i també de baralles entre gossos de diferents mides”.