Partit Popular
Mónica Parés explica els precs i preguntes del PP en el Ple de desembre

El Partit Popular (PP) demanarà el govern de Gavà que elabori un pla lumínic per la ciutat. Tal i com explica la portaveu del populars, Mónica Parés, “no és la primera vegada que demanem aquest pla per conèixer els punts on manca enllumenat, els punts de la ciutat on encara hi ha enllumenat aeri i que haurien de modernitzar-se, i per veure els punts de la ciutat que podrien ser pioners dintre dels projecte de Smart Cities.

Parés ha destacat que aquest pla també podria servir per “enllumenar els punts per on passegen cada vegada més runners i que, lamentablement ho recordem avui, creiem que han d’estar més il·luminats”. El Pla a més també hauria de servir segons el PP per “parlar d’aquestes inversions que s’han fet en enllumenat de la ciutat com per exemple l’Ésser del Mil·lenni, que s’il·lumina en dies commemoratius, o bé l’enllumenat de Nadal, que s’hauria de replantejar per esdevenir realment un punt d’atracció turística de la ciutat”.

Aquest és un dels tres precs que la formació presentarà en el Ple Municipal de desembre que es celebrarà dijous 20 a la tarda. Altre prec fa referència als “nous contenidors de la ciutat que s’han instal·lat fa uns dos mesos” ja que “cada dia ens arriben queixes dels veïns perquè el terra s’ha convertit en un altre contenidors, creiem que les campanyes de conscienciació no han estat suficients i que s’ha de fer una nova conscienciació”.

El tercer prec insta al govern de la ciutat a que “es faci un reconeixement anual a aquelles persones que s’empadronen a la ciutat amb el nom de Brugués ja que és un nom autòcton de Gavà, així que volem que aquest homenatge serveixi per tal que no es perdin aquestes arrels que tenim a la ciutat”.

Finalment, el PP preguntarà per les mesures de seguretat que s’han adoptat a la ciutat amb motiu de la campanya de Nadal.