PP
El PP demanarà al govern que es restringeixi l’ús de patinets i bicicletes durant la campanya de Nadal

El Partit Popular / Partido Popular (PP) demanarà al govern municipal en el Ple de novembre que es restringeixi l’ús de patinets i bicicletes durant la campanya de Nadal. Mónica Parés, portaveu dels populars, recorda que “cada vegada són més habituals als nostres carrers patinets i bicicletes, i moltes vegades se’ns escapen i no són sancionats, per això nosaltres sempre hem demanat més contundència en l’aplicació de la normativa”. La regidora destaca que en els propers dies hi haurà molta més gent de l’habitual a les zones comercials de Gavà “de la Illa i la Rambla”, llocs on “hi ha previstos diferents esdeveniments on hi haurà una gran aglomeració de persones, actes com ara l’encesa de llums o el Mercat de Sant Nicasi, així que demanem que es restringeixi l’ús de bicicletes i patinets en determinats dies i hores en aquests espais”.

Aquest serà un dels quatre precs que els populars formularan en aquest Ple de Novembre. Un altre prec serà que s’incrementi la llum a la zona de jocs de la Torre Lluc “per tal que les famílies la puguin gaudir més temps a l’hivern”, i un tercer farà referència a carrers de voreres amples que “no poden ser utilitzats tranquil·lament pels vianants ja que es troben cotxes aparcats, així que demanarem al govern que implanti la doble vorada en aquestes voreres amples per tal que els vehicles no puguin estacionar”.

Per últim, en relació a l’ensenyament el PP formularà un prec però també una pregunta. En el prec els populars demanaran al govern municipal que “es desvinculi de les polèmiques declaracions de la Ministra d’Educació socialista en funcions en la que atacava la llibertat dels pares d’elecció de l’educació dels seus fills i, per tant, també l’educació concertada, per tant demanem al govern municipal que defensi el que sempre hem defensat nosaltres a la nostra ciutat, que és l’educació tant pública com concertada”.

Respecte a la pregunta, Parés preguntarà “quines accions es poden dur a terme per tal que els nostres estudiants puguin treballar en equip”. Mónica parés, portaveu dels populars a Gavà, recorda que “degut a les reformes educatives cada vegada són més habituals els treballs de recerca en els sistemes d’ensenyament, i els que volen fer els treballs en grup a les nostres biblioteques troben a faltar espais on reunir-se i preparar els seus treballs”.

El Ple Municipal de novembre tindrà lloc el dijous, 28 de novembre, a partir de les 18:00h.