ple

El Partit Popular de Gavà, com és habitual, ha avançat les qüestions que plantejaran al torn de precs i preguntes del pròxim Ple municipal, que es durà a terme el 21 de març. La portaveu de la formació, Mónica Parés, ha destacat un prec que gira al voltant del pavelló esportiu Jacme March i que diu que ja han fet diverses vegades. Parés afirma que “fa un parell de caps de setmana va ploure molt i van descobrir que hi ha goteres, tant als passadissos com a la zona dels bancs de la pista. Molts jugadors es van queixar, i també els àrbitres. A més, tenim un equip femení que juga a la lliga nacional, i en aquell cas ens van dir que el partit no s’hauria d’haver pogut jugar aquí per les condicions del camp”. Per tant, els populars exigiran que es millorin les condicions de l’equipament, sobretot perquè ha de ser una referència de tots els equips que venen a jugar a la ciutat.

El segon dels tres precs que es presentaran té a veure amb un altre equipament, el Centre Cívic de Gavà Mar. Parés vol que es recuperin les activitats que s’hi feien per als veïns i veïnes del barri, com a eina d’esbarjo i de relació social. El tercer prec és sobre la sequera. Parés recorda que “a finals del passat mandat es va constituir el Consell Municipal de Medi Ambient, que només es va reunir un dia, i demanem al govern municipal que es recuperi”.

El PP també farà dues preguntes al Ple. La primera sobre la Volta Ciclista a Catalunya, que en la seva cinquena etapa passarà per Gavà: “preguntarem al govern municipal quines accions farà per projectar la nostra ciutat en aquesta volta —diu Parés— a veure si són capaços de fer alguna activitat perquè també es vegi durant el recorregut que passa per la ciutat, com es fa a altres municipis de la zona”. La darrera pregunta està relacionada amb l’ordenança que prohibeix els patinets tant per la zona de l’illa de vianants com per la Rambla. Els populars volen saber quants patinets han estat sancionats des de la seva entrada en vigor i quina ha estat la quantitat recaptada per aquestes sancions.