PP
El PP demanarà que es moguin els bancs de prop de les tanques dels correcans

El Partit Popular (PP) de Gavà demanarà al govern municipal que “es revisin tots els correcans de la ciutat i que, en aquells on hi ha bancs a prop de la tanca, aquests es retirin i es desplacin una mica més al centre”. Així ho ha expressat Mónica Parés, portaveu dels populars gavanencs, que ha justificat aquesta petició atès que “molts propietaris de gossos grans, i moltes vegades també de races perilloses, han deixat d’anar als correcans on els bancs estan molt a prop de les tanques ja que els seus gossos salten la tanca, així que allunyant els bancs de les tanques podrien també venir als correcans aquests gossos més grans i podrien gaudir d’aquests espais”.

Aquest serà un dels tres precs i dues preguntes que els populars formularan en el proper Ple Municipal d’aquest mes de maig. Un altre prec està relacionat amb l’Ésser del Mil·lenni ja que, segons apunta Parés, “la base s’està començant a erosionar i a oxidar, suposem que pel pas del temps, i fins i tot hem vist a gossos fent les seves necessitats en l’entorn d’aquesta base, així que demanarem que la base es revisi i que s’implementi algun tipus de protecció”.

El tercer prec està relacionat amb “una sèrie de campanyes que s’estan fent a la ciutat, sobretot en els darrers dissabtes, per tal que la ciutadania consumeixi en els nostres bars i restaurants, així com altres campanyes de foment del consum en els nostres comerços. Entenem que aquestes campanyes s’han de dirigir a la gent de Gavà, però també volem obrir el nostre comerç a la gent de la comarca, i de fet ja s’han fet abans campanyes comarcals, així que demanarem que es faciliti l’aparcament per tal que la gent de la comarca vingui aquí i que, per tant, s’inhabiliti la zona blava de Gavà tots els dissabtes, que és el dia que creiem que podria venir més gent de fora de la nostra ciutat”.

Respecte a les dues preguntes que faran els populars, una es refereix a “una convocatòria que s’ha fet per cobrir dues places per a dones d’entre 16 i 30 anys per treballar en el dispositiu d’estiu de les platges. Tot i que ens sembla important aquest foment de la feina per a les dones, preguntarem al govern municipal si no creu que aquesta convocatòria és discriminatòria pel que fa a l’edat de les dones que han de formar part del dispositiu de la platja”.

La darrera pregunta serà sobre “el mal estat dels carrers de la zona de vianants, on cada dia cauen persones, sobretot gent gran, així que preguntarem quan es farà realment una rehabilitació integral de la illa de vianants”.

El Ple Municipal ordinari d’aquest mes es celebra telemàticament el dijous 27 a partir de les 18:00 hores.