PP
Mónica Parés, aquest matí a la plaça de Catalunya

El Partit Popular (PP) de Gavà demanarà en el proper Ple Municipal d’aquest mes de febrer “que es tornin a instal·lar els bancs de la Rambla que s’havien tret allà on sigui possible”. Així ens ho ha confirmat la portaveu popular, Mónica Parés, que ha recordat que “en els darrers mesos s’han retirat alguns dels bancs del mobiliari urbà a causa de les moltes obres que hi ha a La Rambla, algunes d’elles ja finalitzades. Ara més que mai és necessari aquest mobiliari, ja que ajuden a que la gent pugui seure i descansar amb la distància social que requereix la situació, per tant demanarem al govern municipal que revisi aquests bancs retirats i que es tornin a instal·lar els que sigui possible fer-ho”.

Aquest serà un dels cinc precs que els popular formularan en el proper Ple Municipal d’aquest mes de febrer. Altre prec fa referència al segell “Q de Qualitat” de l’Ajuntament de Gavà que “es va crear fa uns anys per reconèixer a aquells comerços de la ciutat que tenien unes condicions per atreure clients. Ja fa uns anys que no es donen aquests distintius a nous comerços, sinó que es renoven els ja atorgats, però en aquest darrer any molts comerços gavanencs s’han hagut d’adaptar a la nova situació de pandèmia, i per tant demanarem per ells un distintiu o reconeixement especial ja que han fet les seves inversions en les seves instal·lacions i hem de recolzar al comerç local”.

El tercer prec fa referència a “les queixes que ens arriben de molts veïns de Gavà que presenten instàncies per demanar llicències d’obres, moltes d’elles menors, i la resposta triga moltíssim, així que demanarem que s’agilitzin aquests tràmits per tal que la gent pugui fer les obres quan volen i no quan les agenda l’Ajuntament”.

Un quart prec servirà per demanar informació “sobre el conveni que acaba d’aprovar l’Àrea Metropolitana de Barcelona per finançar la instal·lació de Wi-Fi i de megafonia a la platja de Gavà”, i també per tal que “sobretot es garanteixi que aquests dos serveis estaran en tot el nostre litoral”. El popular demanaran en l’últim dels cinc precs que el govern “no oblidi el Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme, que es celebra l’11 de març, i que es pugui celebrar encara que sigui amb un acte simbòlic o un reconeixement institucional”.

A banda de tot això, Parés ha aprofitat la seva compareixença avui davant els mitjans municipals per fer un petit balanç dels resultats de la seva formació en les darreres eleccions autonòmiques: “El Partit Popular no va tenir el resultat que volia, que era recuperar vots i obtenir grup parlamentari propi, però és veritat que des del Partit Popular de Gavà hem incrementat una mica el nostre votant, un votant que sabem que és molt fidel i al qual vull dir-li que seguirem treballant per avançar i recuperar l’espai que el nostre partit es mereix, també a la nostra ciutat”.