monica-pares-251016

monica-pares-251016Mónica Parés.

Propostes dels Populars al Ple d’octubre

Els 5 temes que es presentaran estan relacionats amb les millores a la via pública, la seguretat i el civisme, entre d’altres

El Partit Popular de Gavà ha donat a conèixer les propostes que presentaran al ple del mes d’octubre. La formació vol saber les accions que el govern local emprendrà per millorar alguns carrers de Gavà Mar que s’inunden quan plou i ha posat coma exemple “Tellinaires amb Palafrugell, on l’alumnat que va a l’escola, es troba amb moltes dificultats d’accés per l’aigua acumulada”.

 

Els Populars també insistiran en demanar que “els patis obertes funcionin més enllà de l’estiu, durant els vacances de Nadal o Setmana Santa, així com el Dia de Sant Nicasi, perquè, tot i ser festa local molts gavanencs i gavanenques treballen fora. Pensem que aquesta és una mesura per ajudar a conciliar la vida laboral i familiar de la ciutadania”.

 

Parés recorda que “en el passat Ple es va concretar una partida per il·luminar l’Home del Mil·lenni per les Festes de Nadal” i demana que s’aprofiti la infraestructura “per poder fer-ho també en altres dates emblemàtiques, com ara el Dia d’Europa, el del càncer o el de l’autisme emprant els colors corporatius d’aquestes commemoracions mundials”.

 

Els Populars també demanaran que es presenti “un pla lumínic de la ciutat amb tots els punts de llum existents i els sistemes utilitzats amb el seu cost, eficiència i grau de contaminació, així com l’existència, o no, de pals aeris i com s’il·luminen els espais emblemàtics”. Parés també assegura que “cal valorar si la ciutat està correctament il·luminada per garantir la seguretat”.

 

Sobre la darrera campanya de radars mòbils feta per la policia local a la ciutat el PP preguntarà “els punts on es va col·locar, les infraccions observades i les sancions imposades”. També volen saber “les accions que tiraran endavant en els punts més conflictius per evitar l’excés de velocitat dels vehicles”.

 

La darrera proposta és un tema, que segons Parés, “no només hi insistim nosaltres, sinó altres grups polítics i la ciutadania. Es tracta dels problemes derivats de la manca de neteja i civisme que van des dels propietaris de gossos, als grafiters o als qui circulen indegudament, com els motoristes que van per la vorera” i concreta que “caldria esborrar pintades com la que es va fer amb motiu del 12 d’octubre al carrer Castelldefels amb Fortià i Casanovas”.Ordre del dia Ple d’octubre 2016.pdf